Jadi Sebahagian Dari Pasukan Kami di Teamikhlas.com

Kami mencari anda yang mempunyai impian yang tinggi untuk berjaya seta bersedia untuk dibantu dan ingin mempunyai pendaptan 5 angka keatas


Perunding KewanganMohon Sekarang!

Jadilah sebahagian dari pasukan kami di Teamikhlas.com

Manfaat Sebagai Seorang Perunding


Pendapatan Tanpa Had - 5 Ke 6 Angka

Sky is the limit. Yakni anda boleh tetapkan berapakah dan banyak mana kenaikkan pendapatan anda. Bergantung kepada usaha anda untuk buat jualan. Tiada siapa yang menghalang mahupun boleh limitkan pendapatan anda kecuali anda sendiri. Anda buat 100%, anda dapat 100%.

Peluang Bercuti Luar Negara Secara Percuma

Dengan menyertai bisnes takaful ni, anda berpeluang ke luar negara secara percuma hampir 4 atau 5 kali dalam setahun. Seronok bukan? Malah semua percutian yang disediakan adalah di luar negara. Ganjaran ini diberikan oleh syarikat sebagai tanda penghargaan kepada perunding.

Potensi Kerjaya - Kenaikan Pangkat Cepat Mengikut Prestasi

Potensi kerjaya di bidang takaful tidak sama dengan situasi makan gaji. Semuanya bergantung kepada prestasi dan usaha anda.

Potensi Kerjaya - Kenaikan Pangkat Cepat Mengikut Prestasi

Sebagai Perunding takaful, masa dan tempat kerja adalah fleksibel. Anda bebas untuk menentukan masa bekerja anda. Yang paling best kita tidak perlu untuk buat permohonan cuti untuk berehat, balik kampung atau hal-hal emergency.

Sekiranya suami atau isteri anda berpindah tempat kerja, anda masih boleh melakukan kerja tanpa perlu memikirkan untuk travel untuk bertemu di hujung minggu. Takaful ikhlas kini mempunyai pejabat di seluruh Malaysia.

Pasaran Takaful Yang Luas

Setiap tahun, lebih kurang 300,000 kelahiran bayi baru di Malaysia. Hanya 15% daripada 33 juta rakyat Malaysia sahaja yang mempunyai polisi takaful atau kad perubatan. Ini bermakna pasaran takaful sangat segar dan boleh diterokai lagi. tanpa perlu memikirkan untuk travel untuk bertemu di hujung minggu. Takaful ikhlas kini mempunyai pejabat di seluruh Malaysia.

Modal Permulaan Yang Rendah

Dengan permulaan modal awal sebanyak RM200, anda boleh mencapai pendapatan 5 atau 6 angka. Tidak hairan la kenapa ramai orang yang memasuki bidang takaful dimana risiko dan modal perniagaan yang rendah. Dengan kerjaya bersama takaful, anda juga berpeluang untuk bina kerjaya dan bisnes dalam masa yang sama. Modal tersebut sebenarnya digunakan untuk yuran mengambil peperiksaan takaful sahaja. Setelah lulus, barulah anda boleh daftar sebagai perunding takaful yang sah.

Latihan Professional Lengkap & Berjadual

Anda akan bermula sebagai Perunding Takaful, dimana anda perlu melalui latihan-latihan yang disediakan secara formal (oleh Takaful Ikhlas) ataupun informal (oleh agensi sendiri). Selepas itu, anda akan berpeluang menjadi seorang ‘manager’ kepada unit anda sendiri.

Hak Pemilikan Bisnes Boleh Diwariskan

Lumrah sesuatu bisnes, pemilikan syarikat memang boleh diturunkan kepada waris yang berkenaan. Begitu juga jika anda buat bisnes takaful ini. Ianya juga boleh diwariskan. Sekiranya berlaku sesuatu perkara yang menyebabkan anda tidak lagi boleh menjadi perunding, komisen akan diberi kepada waris.

APF Perunding Providen Fund

APF adalah sama seperti EPF dan ia boleh dikeluarkan masa umur 55 tahunTentang kami

Teamikhlas.com merupakan satu platform berkaitan produk produk kewangan Islam dan kesihatan bagi semua lapisan masyarakat melalui online system. Teamikhlas.com menghimpunkan perunding-perunding produk kewangan dan takaful seluruh Malaysia dan membantu memasarkan perkhidmatan mereka melalui platform laman web. Teamikhlas.com memudahkan anda mendapatkan konsultasi berkaitan kewangan dan takaful dengan mudah mengikut lokasi anda.


Hubungi Kami